Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Verhokisko Seinä

Tekstiiligalleriasta löydät verhokiskoja seinään asennettavaksi. Verhokiskoista on tullut iso trendi, joissa on sekä ulkonäöllisiä että käytännöllisiä etuja. Seinään asennettavat verhokiskot tarjoavat pelkistetyn ja tyylikkään ilmeen, sekä mahdollisuuden vetää verhot eteen ja sivuun haluttuun kohtaan. Voit myös asentaa kaksi rinnakkaista seinäkiskoa ja yhdistää paksun ja ohuen verhon toisiinsa.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
  1. Musta 1 tuote
  2. Teräs 1 tuote
  3. Valkoinen 11 tuotteet

Valitse musta tai valkoinen seinään asennettava verhokisko. Suosituinta verhokiskoamme, Elite-kiskoa, on saatavana useassa eri koossa ja malleissa. Valikoimassamme on kolme eri pituista seinään asennettavaa verhokiskoa: 100, 150 ja 175 cm, kolmella eri etäisyydellä: 15, 10 ja 5 cm. Jos tarvitset erityisen pitkän verhokiskon seinälle, niin löydät valikoimastamme liitososia, joiden avulla voit helposti liittää yhteen useampia kiskoja, ja saat yhtenäisen kokonaisuuden.

Tarjoamme myös katkaisupalvelua, jos haluat saada seinäkiskot valmiiksi haluamasi mittaisiksi, ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua asiassa!