Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Valkoiset Verhot

 

Toisinaan kun haluaa vaihtaa tilan tyyliä ja ilmettä, yksiväriset verhot luovat rauhallista ja harmonista ilmapiiriä kotiin. Valkoiset verhot tuovat huoneeseen uskomattoman kokonaisvaltaista tunnetta, ollen samalla ajattomia ja helppoja yhdistellä muihin väreihin ja materiaaleihin. Meillä on pitkä kokemus verhojen ompelusta niin yksityisille kuin julkisiin tiloihin. Tekstiiligalleriasta löydät paljon eri mallisia ja eri materiaaleista valmistettuja valkoisia verhoja. Löydä suosikkisi materiaaleista kuten sametti, pellava ja puuvilla, niin paksuista, ohuista kuin pimentävistä kankaista.

 

 

Lue lisää...

Yleisimmät kysymykset

  • Ompeletteko verhot mittatilauksena?
  • Voinko tilata kotiin kangasnäytteitä ennen kuin teen päätökseni?
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
  1. Läpinäkyvä 26 tuotteet
  2. Valkoinen 27 tuotteet

Tekstiiligalleriassa olemme tuoneet esille korkealaatuisia ja huolella valittuja, suosituimpia valkoisia verhojamme, jotta saisit hyvän katsauksen valikoimastamme. Meiltä voit tilata verhot mittatilauksena helposti ja sujuvasti, valitsemasi mittojen mukaan, eli saat niin pitkät valkoiset verhot kuin haluat. Mittatilausverhojen tilaaminen Tekstiiligalleriasta on vain kolmen helpon vaiheen päässä:

 

1. Valitse haluamasi verhokangas

 

2. Valitse ripustustyyli

 

3. Ilmoita mitat

 

Tilauksesi saapuu sinulle 10 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Omat ompelijamme ompelevat kaikki verhomme omassa ompelimossamme Kalmarissa. Se, että ompelimomme sijaitsee Kalmarissa, samassa rakennuksessa kuin varastomme ja toimistomme, mahdollistaa korkean laadun ylläpitämisen ompeleissa ja lisätarvikkeissa.

 

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme jo tänään!