Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Designers Guild

Designers Guild on eksklusiivinen kodintekstiilimerkki, joka valmistaa esimerkiksi kankaita, tapetteja, tyynyjä, mattoja sekä kylpyhuonetekstiilejä ja vuodevaatteita. Designers Guildin perusti vuonna 1970 Tricia Guild, joka nykyään johtaa yritystä veljensä Simon Jeffreysin kanssa. Tuotemerkin filosofiana on yhdistää luovuus ja kekseliäisyys laadukkaaseen suunnitteluun, palveluun ja tuotekehitykseen. Tämän filosofian myötä se on kasvanut suureksi, kansainväliseksi yritykseksi, jonka tuotteita myydään yli 60 eri maassa.

Suunnittelu ja tuotevalikoima

Perustajansa Tricia Guildin johtama designstudio Designers Guild on vuosien aikana tuottanut runsaasti erilaisia aasialaisesta taiteesta, italialaisesta arkkitehtuurista ja mahtavista luontoaiheista inspiroituneita kuoseja. Tricia Guildille on myönnetty Textile Institution -järjestön kultamitali tunnustuksena hänen design-saavutuksistaan ja hänet on myös valittu "the European Community Design Prize" -palkinnon voittajaksi. Hän on julkaissut 16 väreihin ja designiin liittyvää kirjaa, ja ihmiset ympäri maailman ovat inspiroituneet hänen osaamisestaan, joka heijastuu Designers Guildin fantastiseen valikoimaan. Kaikkea mahdollista graafisista kuvioista näyttäviin kukallisiin kankaisiin sisältävä monipuolisuus tekee tuotemerkistä uskomattoman suositun. Tekstiiligalleria tarjoaa yli 1500 Designers Guild -kuosia ja materiaalivaihtoehtoa, kuten samettia, puuvillaa, pellavaa, silkkiä, treviraa ja villaa. Kankaiden lisäksi Designers Guildin valikoimassa on runsaasti kodintekstiilejä. Löydät Tekstiiligalleria.fi -sivustolta siis myös esimerkiksi pyyhkeitä, toilettilaukkuja, tyynynpäällisiä, päiväpeittoja ja mattoja. Designers Guild tuottaa tekstiilituotteita myös neljälle muulle tunnetulle tuotemerkille: William Yeowardille, The Royal Collectionille, Ralph Laurenille ja Christian Laxroix'lle.

Eettiset arvot
Eettiset arvot ovat ovat vahvasti läsnä Designers Guildin koko toiminnassa. Yritys on luonut neljä erilaista strategiaa, joiden avulla se toteuttaa pyrkimyksiään yritysetiikan, eettisen ostotoiminnan, ihmisten, ekologian ja kierrätyksen saralla.

Eettinen ostotoiminta - Suurella yrityksellä on useita erilaisia hankintaketjuja ja tavarantoimittajia. Vaatii paljon vaivannäköä huolehtia siitä, että kaikki tuotantoketjun osat lopputuotteeseen asti tapahtuvat omien eettisten arvojen ja tavoitteiden mukaisesti. Pakkausmateriaalien valinta, polttoainepäästöt, työsuhteet ja tuotteen sisältö ovat esimerkkejä eettisen kaupan osa-alueista.

Ihmiset - Designers Guild pyrkii luomaan työympäristön, jossa työntekijät toimivat aina avoimesti, rehellisesti ja hyvässä yhteishengessä. Se toimii vain sellaisten yhteistyökumppaneiden ja tavarantoimittajien kanssa, joilla on samankaltaiset eettiset arvot ja jotka ovat SEDEX-rekisteröityjä yrityksiä. SEDEX-rekisteröityjen yritysten työntekijöillä on hyvät työskentelyolosuhteet ympäristön, terveyden ja turvallisuuden sekä työaikojen kannalta. Designers Guild huolehtii siitä, että samat eettiset arvot toteutuvat tuotantoketjun kaikissa vaiheissa ja yrityksen edustajat vierailevat säännöllisesti olemassa olevien tavarantoimittajien luona. Lapsityövoiman käyttöä tai muuta ihmisiä hyväksikäyttävää toimintaa ei esiinny.

Ekologia - Suurin osa Designers Guildin tuotteista, erityisesti kankaat ja tapetit, on valmistettu kierrätettävistä luonnonmateriaaleista. Hiljattain Designers Guild julkaisi puuvillasta valmistetun kangasmalliston, jonka valmistuksessa ei ole käytetty hiilivetyä. Tuotekehityksessä kiinnitetään runsaasti huomiota ympäristövaikutuksiin sopimattomien kemikaalien korvaamiseksi ja eettisessä ja ekologisessa mielessä parempien materiaalivaihtoehtojen löytämiseksi.

Kierrätys - Designers Guildin pääkonttori sekä jakelu- ja logistiikkakeskus on suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaiksi luonnonvalon ja matalaenergisen valaistuksen avulla. Huippumodernit kierrätysratkaisut mahdollistavat pahvin, muovin ja paperin puristamisen ja kierrätyksen. Kaikki tuotannosta yli jäävä materiaali hyödynnetään polttoaineena. Elektroniikka, kuten tietokoneet ja matkapuhelimet, lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen niitä tarvitseville. Jopa kangaspalat lahjoitetaan hyväntekeväisyysorganisaatioille.

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta