Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Pöytäliinat

Kun tulee kutsutuksi katettuun illallispöytään, jota koristaa kaunis pöytäliina, saa olonsa vieraana tuntemaan usein erityisen tervetulleeksi. Aikaisemmin oli olemassa tiukat säännöt siitä, kuinka pöydän kattaus tehdään, mieluiten vastasilitetyille pöytäliinoille, joissa lasi ja astiat on sijoitettu oikein. Mutta onneksi tiukkojen sääntöjen aika on jäänyt taakse ja kuuluu nykyään enemmän vain muodollisiin tilaisuuksiin. Nykyään voit käyttää rajattomasti luovuutta ja persoonallisuutta yhdistämällä erilaisia materiaaleja, kuvioita ja värejä! Hyvällä pohjalla pääset pitkälle. Täydellinen kangas on täydellinen lähtökohta pöytäliinalle. Sen ei tarvitse olla mitään erityistä materiaalia, vaan hanki kotiisi sopiva pellavainen, puuvillainen tai käytännöllinen vahakangas.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Hinta
Väri
 1. Sininen 2 tuotteet
 2. Beige 8 tuotteet
 3. Harmaa 1 tuote
 4. Multi 1 tuote
 5. Musta 1 tuote
 6. Punainen 4 tuotteet
 7. Valkoinen 3 tuotteet
 8. Vihreä 1 tuote
Less
View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

per sivu
 1. Flytande sininen Pöytäliina 75x75 cm
  Flytande sininen Pöytäliina 75x75 cm
  Ekelunds Linneväveri
  57,40 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 2. Alusliina
  Alusliina
  15,90 €
  Toimitusaika 3-5 arkipäivää
 3. Draken Pöytäliina valkoinen
  Draken Pöytäliina valkoinen
  Almedahls
  178,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 4. Ruta Asfalttiti Pöytäliina
  Ruta Asfalttiti Pöytäliina
  Spira
  89,90 €
  Toimitusaika 4-6 arkipäivää
 5. Ruta Punainen Pöytäliina
  Ruta Punainen Pöytäliina
  Spira
  89,90 €
  Toimitusaika 4-6 arkipäivää
 6. Ruta Sumun Vihreä
Pöytäliina
  Ruta Sumun Vihreä Pöytäliina
  Spira
  89,90 €
  Toimitusaika 4-6 arkipäivää
 7. Ruta Vaalea Himmeä Sininen Pöytäliina
  Ruta Vaalea Himmeä Sininen Pöytäliina
  Spira
  89,90 €
  Toimitusaika 4-6 arkipäivää
 8. Sommar Pöytäliina 145x250 cm Ekologinen
  Sommar Pöytäliina 145x250 cm
  Ekelunds Linneväveri
  238,40 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 9. -25%
  VINTERFÅGEL Pöytäliina 75x75 cm Ekologinen
  VINTERFÅGEL Pöytäliina 75x75 cm
  Ekelunds Linneväveri
  Tarjoushinta 28,43 € Normaali hinta 37,90 €
  Toimitusaika 2-4 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

per sivu

Pöytäliinat tunnetuilta tuotemerkeiltä
Tekstiiligalleria.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman pöytäliinoja tuotemerkeiltä, kuten Himla, Ekelunds ja Gripsholm. Himlan pöytäliinavalikoima keskittyy materiaaleihin ja laatuun korostaen luonnollisia materiaaleja, kuten pellavaa ja puuvillaa. Saatavilla on lähinnä yksivärisiä pöytäliinoja, jotka voidaan yhdistää saman sarjan tyylikkäiden lautasliinojen, pöytätablettien ja kaitaliinojen kanssa yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Suurin pöytäliinatoimittajamme on Ekelunds Linneväveri, jolla on laaja valikoima käsinkudottuja pöytäliinoja. Ekelunds Linneväveri kehittää kauniita kuvioita, jotka on inspiroituneet ruotsalaisesta luonnosta ja kulttuurista. Kukat, kasvit, eläimet, ruotsalainen saaristomaisema ja satukuvitukset sekä graafiset kuosit ja taalainmaan hevoset ovat kaikki tuotteista löytyviä aiheita ja malleja. Gripsholm tarjoaa kohtuuhintaisen valikoiman moderneja pöytäliinoja pestystä pellavasta, joka antaa pöytäliinalle vapaan ja modernin ilmeen. Suodatinominaisuuden avulla löydät helposti etsimäsi pöytäliinan: lajittele värin, tuotemerkin, teeman ja koon mukaan.

Pöytäliinat kahvipöytään
Pöytäliinat kahvipöytään ovat pienempiä pöytäliinoja, jotka ovat muodoltaan neliöitä, toisin sanoen tasapitkiä kaikilla neljällä sivulla. Kahvipöytäliinavalikoimamme vakiomitat ovat yleensä 75x75 cm. Kahvipöytäliinaa käytetään joko pöytäliinana pienemmällä pöydällä tai sohvapöydällä, ja sitä voidaan käyttää myös lisänä suurempaan pöytäliinaan asettaen se pöydälle suuremman pöytäliinan keskelle siistin ilmeen luomiseksi. Tekstiiligalleriasta löydät Ekelunds Linneväverin monivärisiä ja -mallisia neliönmallisia pöytäliinoja, jotka kaikki ovat käsin kudottuja.

Uskalla käyttää luovuutta kattauksessasi
Mielikuvitukselle ei kannata asettaa mitään rajoja arjen ja juhlan kattauksissasi, kuvioiden ja värien sekoittamisessa tai pöytäliinojen valitsemisessa mielialan, vuodenajan tai teeman mukaan! Menestysresepti on vain löytää jotain, mikä tekee kattauksesta yhtenäisen. Voi vaikka pitää kiinni valitusta värimaailmasta. Älä myöskään sekoita liikaa erilaisia materiaaleja pöydän kattamisessa, sillä yleensä on parasta käyttää vain pellavaa tai puuvillaa, muuten kokonaisvaikutelma ei näytä yhtä tasaiselta ja harmoniselta.

Erilaiset kattaukset pöytäliinoilla
Pöytäliinaa voidaan käyttää sellaisenaan ilman muita koristeita pöydällä, mutta se voi olla myös kuin tyhjä paletti, joka vain odottaa täydentämistä kauniilla kaitaliinoilla, serveteillä, lautasilla ja muilla koristeilla! Tekstiili näyttää kutsuvalta ja antaa ainutlaatuisen vaikutelman. Yksivärisen pöytäliinan keskelle voit sijoittaa pienemmän pöydän, ja sohvapöydän liinassa voi olla kuvio, joka poimii värin pöytäliinasta. Täydennä sitten pöytätableteilla tai kangasserveteillä, jotka ovat samaa sarjaa kuin sohvapöytäliina. Toinen hieno kattaustapa on asettaa kaitaliinat pöydän pitkien sivujen yli merkitsemään pöydän istumapaikkojen sijainnit. Kaitaliina voi olla erivärinen tai -mallinen kuin pöytäliina mielenkiintoisemman vaikutelman saavuttamiseksi. Siten ihmiset, jotka istuvat vastakkain, jakavat kaitaliinat niin, että jokaisella pöytäparilla on oma kaitaliina. Lisää sitten jokaiselle illallisvieraalle kankaiset lautasliinat, joiden väri ja materiaali ovat samanlaisia kuin pöytäliinan, jotta saat yhtenäisen tunnelman.