Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Verhokiskot

Verhokiskoja kattoasennukseen Näyta verhokisko katto
Verhokiskoja seinään asennettavaksi. Näyta verhokisko seinä

Valikoimastamme löydät useita erilaisia verhokiskoja, jotka sopivat kaikkiin erityyppisiin verhoihin ja ripustuksiin. Jos haluat erikoiskiskon, voit ottaa yhteyttä meihin ja me autamme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, jossa saisit sen persoonallisen sisustuksen, jota juuri sinä haet.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
 1. Hopea 1 tuote
 2. Musta 1 tuote
 3. Teräs 1 tuote
 4. Valkoinen 7 tuotteet
Less
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu
 1. Elite-kisko täydellinen setti Kattoasennus
 2. U-kisko Valkoinen Katto- ja seinäasennus
 3. Elite-kisko Katto- ja seinäasennus
  Elite-kisko
  fr 11,90 €
  Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 4. Täydellinen Deko-setti Teräs Seinäasennus
 5. Täydellinen Flexi-setti 160 cm Katto- ja seinäasennus
  Täydellinen Flexi-setti 160 cm
  Kirsch
  54,90 €
  Toimitusaika 3-5 arkipäivää
 6. Täydellinen Flexi-setti Musta 160 cm Katto- ja seinäasennus
  Täydellinen Flexi-setti Musta 160 cm
  Kirsch
  54,90 €
  Toimitusaika 3-5 arkipäivää
 7. U-kisko Alumiini Katto- ja seinäasennus
  U-kisko Alumiini
  0,00 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

per sivu

Verhokiskojen edut

Verhokiskot on suuri trendi ja ja ne sopivat joka kotiin. Verhokiskojen etuja klassisiin verhotankoihin verrattuna ovat esimerkiksi se, että ne voidaan asentaa kattoon, niiden ansiosta on helpompaa vetää verhoa edestakaisin ja ne antavat pelkistetyn ja tyylikkäämmän vaikutelman.

Kirsch-verhokisko

Tekstiiligalleriassa myymme Kirsch-verhokiskoja. Meillä on huolella valittu valikoima kiskoja, jotka sopivat erityyppisiin ripustuksiin. Tässä on sinulle pikaopas, joka helpottaa kiskosi valitsemista!

Elite-kisko – Elite-kisko on myydyin kiskomme. Tämä johtuu sen hillitystä ja sirosta muotoilusta yhdistettynä siihen, että se kestää sekä kevyempiä ja painavampia verhoripustuksia, mikä tekee siitä käytännöllisen vaihtoehdon heille, jotka vaihtavat verhoja säännöllisesti.

U-kisko – U-kisko on ihanteellinen vaihtoehto heille, jotka hakevat kiskoa kevyempiin verhoripustuksiin. Kiskossa on reiät, mikä merkitsee sitä, että se voidaan asentaa suoraan kattoon ilman kiinnikkeitä tai heloja. Voidaan asentaa myös seinään.

Flexi-kisko – on joustava kisko, mistä se on saanut nimensäkin. Flexi-kisko on tyylikäs molemmilta puolilta, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi huoneenjakajana tai tilojen rajaamiseen tekstiileillä. Voidaan asentaa sekä kattoon että seinään.

Tarvitsetko verhokiskon erityismitoilla?

Verhokiskot on helppo katkaista tavallisella rautasahalla, tai voit käyttää liitososaa, jos haluat pidemmän kiskon kuin 195 cm. Tärkeintä on, että saat verhokiskosi juuri sen pituisena kuin tarvitset. Jos haluat lisää vinkkejä ja neuvoja, ota yhteyttä meihin ja me autamme sinua!