Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Pimentävät Verhokankaat

Haluatko sulkea katulamppujen loisteen tai aamu- ja ilta-auringon säteet pois makuuhuoneesta? Silloin pimentävät kankaat ovat täydellinen vaihtoehto sinulle! Pimentäviä kankaita valitessa tulee ottaa huomioon, että niitä on olemassa kahta erilaista tyyppiä: Dimout- sekä Blackout-kankaita.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Hinta

Dimout-kankaat– Dimout-kankaissa on kankaan keskelle sisäänkudotut, mustat paksut langat, minkä vuoksi kangas sulkee ulkoa tulevan valon. Mitä tummempi sävy pimentävässä kankaassa on, sitä enemmän se pimentää. Valkoinen dimout-kangas pimentää noin 75-80 % ja musta dimout-kangas noin 90-95 %. Dimout-kankaissa on pehmeä ja mukautuva materiaali, joka soveltuu erinomaisesti sivuverhoihin. Jos haluat pimentää makuuhuoneesi, mutta säilyttää edelleen tekstiilinomaisen tunteen, dimout-kankaat ovat paras vaihtoehto verhoiksi. Saatavana on monia eri värejä ja vaihtoehtoja.

Blackout-kankaat – Blackout-kankaat pimentävät 100 %. Blackout-kankaat ovat aina jäykempää materiaalia, minkä vuoksi ne eivät laskeudu yhtä pehmeästi kuin tavalliset pimentävät kankaat. Jäykemmästä materiaalista huolimatta blackout-kankaat soveltuvat erinomaisesti sivuverhoihin, mutta jos etsit verhoihin pehmeää tekstiilinomaista tunnetta, pimennysverhot on hyvä yhdistää toisiin verhoihin, jotka voidaan vetää blackout-kankaan eteen.  

Tilaa mielellään kotiin kangasnäytteitä haluamistasi blackout- ja dimout-kankaista, jotta voit tuntea niiden materiaalin. Jos haluat kokeilla sitä, kuinka paljon kangas pimentää, voit pitää kangasnäytettä taskulampun edessä, jolloin yksinkertaisesti näet, kuinka paljon valoa kangas päästää läpi. Pimentävissä kankaissa on lisäksi ääntä imevä kyky, mikä sopii hyvin asuntoihin, joissa halutaan vaimentaa ääntä.