Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Lamelliverhot

Sivustolla tekstiiligalleria.fi myymme valkoisia lamelliverhoja valmiina settinä, johon kuuluu kisko, lamellit, vetonaru, helmiketju, helat, tulpat ja ruuvit. Täydellisen lamellisetin lisäksi meillä on sarja ”Mix and Match”, josta voit asiakkaana helposti poimia haluamaasi lamelli- ja kiskoyhdistelmään tarvittavat osat. Täältä voit valita monista eri väreistä, aina klassisen valkoisesta värikkäisiin vihreään ja violettiin. Huomaa, että 1 paketti lamelleja riittää 50 cm:iin kiskoa eli jos ostat kiskon, joka on 100 cm pitkä, tarvitset 2 pakettia lamelleja kattaaksesi koko pituuden.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
 1. Harmaa 2 tuotteet
 2. Musta 3 tuotteet
 3. Valkoinen 6 tuotteet
 4. Violetti 1 tuote
Less
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
 1. -25%
  Lamellit Mix & Match Harmaa
  Lamellit Mix & Match Harmaa
  Kirsch
  Tarjoushinta 11,93 € Normaali hinta 15,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 2. Lamellit Mix & Match Vaaleanvioletti
  Lamellit Mix & Match Vaaleanvioletti
  Kirsch
  15,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu

Lamelliverhojen edut

Lamellit ovat ihanteellinen vaihtoehto sinulle, jos haluat voida säätää päivänvalon pääsyä huoneeseen päivittäin. Lamelliverhoista on tullut yhä suositummat modernilla ja minimalistisella ilmeellään ja niitä käytetään ennen kaikkea hieman suuremmissa ikkunoissa. Voit helposti säädellä päivänvalon pääsyä huoneeseen vetonarun avulla, mikä tekee lamelliverhoista joustavan ja sopivan ratkaisun tiloihin, joissa tarvitaan usein mahdollisuutta vaikuttaa huoneeseen tulevan päivänvalon määrään.

Kuinka asennan lamelliverhon?

Yksinkertaisinta on, jos asennat ensin lamellikiskon, jonka voit asentaa sekä seinään että kattoon. Sen jälkeen leikkaat lamellit haluamasi pituisiksi, leikkaa aina lamellin yläreunasta. Saadaksesi tietää, mistä sinun tulee leikata, mittaa pituus kiskosta lattiaan ja vähennä mitasta noin kolme senttimetriä niin, että lamellit riippuvat vapaasti lattian yläpuolella. Taita sitten takaa yksi cm lamellista ja kiinnitä se lamelliripustimeen. Toista prosessi kaikkien lamellien kohdalla ja kiinnitä sitten jokainen lamelliripustin kiskon uraan. Varmista, että ura on suoraan eteenpäin, muuten lamelleja ei voida napsauttaa avoimessa tilassa ja lamelleja käännettäessä ilmenee ongelmia.

Lopuksi sijoita paino alataskuun, joka löytyy jokaisen lamellin alareunasta ja kun olet napsauttanut ketjua, joka pitää verhon koossa, olet valmis ja lamellit ovat paikoillaan ja riippuvat siististi.