Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Vekkikaihtimet

Sivustoltamme Tekstiiligalleria.fi löydät laadukkaan, huolella valikoidun valikoiman vekkikaihtimia monissa eri malleissa. Valikoimassamme on kattoon, ikkunasyvennykseen ja seinään asennettavia vekkikaihtimia, joista löydät lisätietoa kunkin tuotekuvauksen yhteydestä. Mikäli sinulla on kysyttävää tai jokin askarruttaa mieltäsi aurinkosuojan valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme saadaksesi lisää tietoa ja apua.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
 1. Harmaa 4 tuotteet
 2. Musta 8 tuotteet
 3. Valkoinen 10 tuotteet
Less
View as Ruudukko Luettelo

29 tuotetta

per sivu
 1. Pliseeverho Flex Musta 50x130 cm Valoa himmentävä
 2. Alva Twin Harmaa Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 3. -25%
  Linda Harmaa Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 4. Thea Harmaa Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 5. -25%
  Vekkikaihdin Cordless Musta 80x130 cm Valoa himmentävä
 6. Alva Twin Valkoinen Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 7. -25%
  Liva Valkoinen Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 8. Pliseeverho Dubai Musta 60x130 cm 100 % pimentävä
 9. Pliseeverho Dubai Valkoinen 60x130 cm 100 % pimentävä
 10. Pliseeverho Flex Harmaa 50x130 cm Valoa himmentävä
 11. Pliseeverho Flex Valkoinen 60x130 cm Valoa himmentävä
 12. Pliseeverho Kattoikkuna Valkoinen Pimentävä
  Pliseeverho Kattoikkuna Valkoinen
  Debel
  139,95 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 13. Pliseeverho London Harmaa 60x130 cm Valoa himmentävä
 14. Pliseeverho London Musta 60x130 cm Valoa himmentävä
 15. Pliseeverho London Valkoinen 60x130 cm Valoa himmentävä
 16. Pliseeverho Touch Harmaa 60x160 cm Valoa himmentävä
 17. Pliseeverho Touch Musta 60x160 cm Valoa himmentävä
 18. Pliseeverho Touch Split Musta 60x160 cm Valoa himmentävä
 19. Pliseeverho Touch Valkoinen 60x160 cm Valoa himmentävä
 20. Thea Valkoinen Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 21. Vekkikaihdin Cordless Valkoinen 80x130 cm Valoa himmentävä
 22. Vekkikaihdin Linda Musta 80x160 cm Valoa himmentävä
  Vekkikaihdin Linda Musta 80x160 cm
  0,00 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

29 tuotetta

per sivu

Vekkikaihtimien edut

Vekkikaihdin on fiksu ja kätevä vaihtoehto klassisella sälekaihtimelle ja antaa huoneeseen kauniin minimalistista ilmettä. Yksi vekkikaihtimien suurimmista eduista on se, että kudos jatkuu koko ikkunan leveydeltä vähentäen edelleen valon määrää ja näkyvyyttä. Kaihtimen ollessa ylös vedettynä se ei myöskään vie paljon tilaa, ja se tuo sisustukseen tyylikästä ilmettä. Valoa himmentävien ja näkyvyydeltä suojaavien ominaisuuksiensa lisäksi vekkikaihdin myös sulkee ulos lämpöä lämpiminä kevät- ja kesäpäivinä.

Valoa himmentävät ja pimentävät vekkikaihtimet

Valikoimassamme on useita erilaisia vekkikaihtimia erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Ensinnäkin kaihtimissa on kahta erilaista kudosta, "pimentävä" ja "valoa himmentävä". Näitä kahta eri kudosta on saatavana useissa eri väreissä ja erikokoisilla laskoksilla.

Valoa himmentävät vekkikaihtimet sulkevat ulos suoran auringonvalon, mutta päästävät osan valosta sisälle. Nämä kudokset soveltuvat sinulle, joka haluat suojaa näkyvyydeltä tai et halua auringon häikäisevän esimerkiksi syödessäsi ruokapöydän ääressä tai katsoessasi TV:tä.

Pimentävät vekkikaihtimet eivät päästä ollenkaan valoa sisään, ja ne ovat erinomainen vaihtoehto sinulle joka haluat täyden pimennyksen esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Vekkikaihtimet vetonarulla ja ilman

Vekkikaihtimissa on eroja niiden säätämisen ja käytön osalta siinä, kuinka ne nostetaan ylös ja vedetään alas. Valikoimassamme on vekkikaihtimia klassisella vedinratkaisulla, jossa kaihdin vedetään ylös ja alas pellavanarun avulla, kuten sälekaihtimissa. Lisäksi valikoimassamme on modernimpia, ilman vetonarua toimivia ja lapsiystävällisiä, top down bottom up -toiminnolla säädettäviä kaihtimia, joissa kaihdinta säädetään vekkikaihtimen ala- ja ylälistassa olevan huomaamattoman kahvan avulla haluttuun kohtaan ikkunassa. Saatavana on myös kolmas malli, ja tässä mallissa säätäminen tapahtuu myös vekkikaihtimen alalistaan sijoitetulla kahvalla, joka tarjoaa saman tyylikkään ilmeen. Tässä vaihtoehdossa kaihdinta ei voi asettaa keskelle ikkunaa, ainoastaan ikkunan yläosaan.

Miten mitata haluttu vekkikaihtimen mitta?

Mittaa ikkunasyvennyksen leveys ja vähennä sitten puoli senttimetriä saadaksesi hieman marginaalia asentamisen yhteydessä. On tärkeää, että mittaat useasta kohdasta, sillä erityisesti vanhemmissa taloissa ikkunasyvennyksen mitat voivat vaihdella yli 1 cm riippuen siitä, mittaatko leveyden ikkunan korkeimmasta kohdasta tai ikkunan keskeltä. Jos saat tulokseksi eri leveyksiä, valitse näistä pienempi mitta. On tärkeää, että mittaat aina teräsmittanauhalla saadaksesi tarkimman mahdollisen mitan. Pehmeällä mittanauhalla voi olla vaikeaa saada tarkkaa mittaa. Sivustoltamme Tekstiiligalleria.fi löydät valikoiman standardimittaisia vekkikaihtimia, jotka sopivat useimpiin ikkunoihin.