Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Suihkuverhot

Uudista kylpyhuone uudella suihkuverholla

Vaihda suihkuverho uuteen ja raikkaaseen! Tekstiiligalleria.fi-verkkokaupassa on monia erilaisia suihkuverhoja, jotka suojaavat kylpyhuonettasi vedeltä ja roiskeilta. Meillä on suihkuverhoja monissa eri väreissä ja malleissa, merkeiltä kuten Marimekko, Debel, Gripsholm ja Vallila. Valitse klassinen raidallinen tai rohkea retromallinen suihkuverho, kuten Marimekon Unikko. Tai ehkä lapsille tarkoitettu suihkuverho hauskoilla lastenkuoseilla!

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
  1. Sininen 5 tuotteet
  2. Beige 1 tuote
  3. Harmaa 7 tuotteet
  4. Musta 2 tuotteet
  5. Pinkki 1 tuote
  6. Turkoosi 1 tuote
  7. Valkoinen 6 tuotteet
  8. Vihreä 1 tuote

Suihkuverho, kylpyhuoneen keskipiste

Suihkuverho voi olla ihastuttava sisustuselementti, joka luo kylpyhuoneeseesi persoonallisemman ja kodikkaamman tunnelman. Voit käyttää suihkuverhoa muiden kylpyhuonetuotteiden valitsemiseen. Poimi suihkuverhosta värit ja muodot pyyhkeisiisi ja kylpyhuonemattoosi. Tämä antaa punaisen langan sisustukseen tehden kokonaiskuvasta yhtenäisemmän. Kylpyhuone on yleensä ensimmäinen huone, johon menet ylös noustuasi, ja viimeisten joukossa ennen nukkumaan menemistä, joten sen on siis oltava hyvä alku ja loppu jokaiselle päivälle.

Suihkuverhon hoito-ohje

Kun kylpyhuoneessasi on suihkuverho, on tärkeää pestä ja puhdistaa se säännöllisesti, sillä home ja sienet viihtyvät ja kasvavat kylpyhuoneympäristössä. Jokaisessa suihkuverhossa on pesulappu, mutta yleisesti ottaen kaikki suihkuverhot voidaan pestä pesukoneessa.