Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Vekkikaihtimet

Sivustolta tekstiiligalleria.fi löydät huolella valitun valikoiman korkealaatuisia vekkikaihtimia useina eri malleina ja vaihtoehtoina. Tarjoamme vekkikaihtimia, jotka voidaan asentaa kattoon, ikkunasyvennykseen ja seinälle - lisätietoja löydät kunkin tuotteen tuotekuvauksesta. Jos sinulla on aurinkosuojiin liittyvää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ja apua.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
  1. Harmaa 4 tuotteet
  2. Musta 7 tuotteet
  3. Valkoinen 9 tuotteet

Vekkikaihtimien etuja

Vekkikaihtimet on älykäs ja joustava vaihtoehto klassisemmille aurinkosuojille, kuten sälekaihtimille, ja ne tuovat kodin ilmeeseen tyylikästä ja minimalistista tuntua. Yksi suurista vekkikaihtimien eduista on se, että kudonta on koko ikkunan levyinen, joten valonläpäisy ja näkyvyys rajoittuvat entisestään. Kun verho on ylös vedettynä, se ei vie paljon tilaa, mikä antaa sisustukselle tyylikkään vaikutelman. Vekkikaihtimet ovat valoa vaimentavien ja näkyvyydeltä suojaavien ominaisuuksiensa lisäksi erinomainen vaihtoehto lämmön ulkona pitämiseen paahteisina kevät- ja kesäpäivinä.

Valoa vaimentavat ja pimentävät vekkikaihtimet

Valikoimassamme on monia erilaisia vekkikaihtimia erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Ennen kaikkea niissä on käytetty kaksi erilaista kudontatapaa: ”pimentävä” ja ”valoa vaimentava” kudonta. Näitä kahta kudontatapaa tarjoamme useissa eri väreissä ja erikokoisilla kaihtimen laskoksilla.

Valoa vaimentavat vekkikaihtimet sulkevat suoran auringonvalon ulkopuolelle, mutta sallivat jonkin verran valonläpäisyä. Nämä kudontatyypit sopivat heille, jotka hakevat lähinnä suojaa näkyvyydeltä tai haluavat välttää häikäisyä esimerkiksi syödessään tai TV:tä katsoessaan.

Pimentävät vekkikaihtimet eivät laske lainkaan läpi valoa. Tämä on sopiva vaihtoehto heille, jotka hakevat aurinkosuojaa ympäristöissä, joissa halutaan täydellistä pimennystä, kuten esimerkiksi makuuhuoneessa.

Vekkikaihtimet vetonarulla ja ilman 

Vekkikaihtimet eroavat toisistaan myös verhon säädön ja käytön osalta siinä, kuinka kaihtimet lasketaan alas ja vedetään ylös. Saatavana on vekkikaihtimia, joissa on klassinen ratkaisu, vetonaru, jonka avulla vekkikaihtimia vedetään ylös ja alas kuten sälekaihtimia. Nykyaikaisempi ratkaisu narujen välttämiseksi ja verhon tekemiseksi lapsiturvalliseksi on vekkikaihdin, jossa on top down bottom up -toiminto, vekkikaihtimen ala- ja ylälistassa oleva pieni huomaamaton vedin, jonka avulla voit sijoittaa verhon vapaasti mihin kohtaan tahansa ikkunassa. Voit pitää sitä keskellä ikkunaa, vain yläosassa tai vain alaosassa. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen aurinkosuojan. Saatavana on myös kolmas malli, jossa myös vältyt vetonarulta, joka riippuu ikkunassa. Narut korvataan vekkikaihtimen alalistassa olevalla kahvalla, jonka avulla verhoa vedetään ylös ja alas, mikä luo tyylikkäämmän vaikutelman. Tällä vekkikaihdinversiolla et kuitenkaan voi asettaa verhoa keskelle ikkunaa, vaan se on aina ikkunan yläosassa.

Kuinka otan mitat oikein vekkikaihtimeen?

Mittaa ikkunasyvennyksen leveys ja vähennä mitasta sitten puoli senttimetriä saadaksesi vähän marginaalia asennukseen. On tärkeää, että mittaat useammasta kuin yhdestä kohtaa, sillä erityisesti vanhemmissa taloissa saattaa ikkunansyvennysmitta vaihdella yli 1 cm riippuen siitä, mittaatko leveyden ikkunan yläosasta vai keskeltä. Jos saat eri leveyksiä, käytä pienintä mittaa. On tärkeää, että mittaat aina teräsmittanauhalla parhaan mahdollisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Pehmeillä mittanauhoilla saattaa olla vaikeaa saada aivan tarkkaa mittaa. Sivustollamme tekstiiligalleria.fi tarjoamme valikoiman vekkikaihtimia standardimitoilla, jotka sopivat useimpiin ikkunoihin.