Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Vekkikaihtimet

Sivustolta tekstiiligalleria.fi löydät huolella valitun valikoiman korkealaatuisia vekkikaihtimia useina eri malleina ja vaihtoehtoina. Tarjoamme vekkikaihtimia, jotka voidaan asentaa kattoon, ikkunasyvennykseen ja seinälle - lisätietoja löydät kunkin tuotteen tuotekuvauksesta. Jos sinulla on aurinkosuojiin liittyvää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ja apua.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
 • Vekkikaihtimet 29 tuotteet
Hinta
Väri
 1. Harmaa 4 tuotteet
 2. Musta 8 tuotteet
 3. Valkoinen 10 tuotteet
Less
View as Ruudukko Luettelo

29 tuotetta

per sivu
 1. -25%
  Liva Valkoinen Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 2. Pliseeverho Flex Musta 50x130 cm Valoa himmentävä
 3. Alva Twin Harmaa Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 4. Alva Twin Valkoinen Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 5. -25%
  Linda Harmaa Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 6. Pliseeverho Dubai Musta 60x130 cm 100 % pimentävä
 7. Pliseeverho Dubai Valkoinen 60x130 cm 100 % pimentävä
 8. Pliseeverho Flex Harmaa 50x130 cm Valoa himmentävä
 9. Pliseeverho Flex Valkoinen 60x130 cm Valoa himmentävä
 10. Pliseeverho Kattoikkuna Valkoinen Pimentävä
  Pliseeverho Kattoikkuna Valkoinen
  Debel
  139,95 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 11. Pliseeverho London Harmaa 60x130 cm Valoa himmentävä
 12. Pliseeverho London Musta 60x130 cm Valoa himmentävä
 13. Pliseeverho London Valkoinen 60x130 cm Valoa himmentävä
 14. Pliseeverho Touch Harmaa 60x160 cm Valoa himmentävä
 15. Pliseeverho Touch Musta 60x160 cm Valoa himmentävä
 16. Pliseeverho Touch Split Musta 60x160 cm Valoa himmentävä
 17. Pliseeverho Touch Valkoinen 60x160 cm Valoa himmentävä
 18. Thea Harmaa Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 19. Thea Valkoinen Vekkikaihdin Valoa himmentävä
 20. -25%
  Vekkikaihdin Cordless Musta 80x130 cm Valoa himmentävä
 21. -25%
  Vekkikaihdin Cordless Valkoinen 80x130 cm Valoa himmentävä
 22. Vekkikaihdin Linda Musta 80x160 cm Valoa himmentävä
  Vekkikaihdin Linda Musta 80x160 cm
  0,00 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

29 tuotetta

per sivu

Vekkikaihtimien etuja

Vekkikaihtimet on älykäs ja joustava vaihtoehto klassisemmille aurinkosuojille, kuten sälekaihtimille, ja ne tuovat kodin ilmeeseen tyylikästä ja minimalistista tuntua. Yksi suurista vekkikaihtimien eduista on se, että kudonta on koko ikkunan levyinen, joten valonläpäisy ja näkyvyys rajoittuvat entisestään. Kun verho on ylös vedettynä, se ei vie paljon tilaa, mikä antaa sisustukselle tyylikkään vaikutelman. Vekkikaihtimet ovat valoa vaimentavien ja näkyvyydeltä suojaavien ominaisuuksiensa lisäksi erinomainen vaihtoehto lämmön ulkona pitämiseen paahteisina kevät- ja kesäpäivinä.

Valoa vaimentavat ja pimentävät vekkikaihtimet

Valikoimassamme on monia erilaisia vekkikaihtimia erilaisilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla. Ennen kaikkea niissä on käytetty kaksi erilaista kudontatapaa: ”pimentävä” ja ”valoa vaimentava” kudonta. Näitä kahta kudontatapaa tarjoamme useissa eri väreissä ja erikokoisilla kaihtimen laskoksilla.

Valoa vaimentavat vekkikaihtimet sulkevat suoran auringonvalon ulkopuolelle, mutta sallivat jonkin verran valonläpäisyä. Nämä kudontatyypit sopivat heille, jotka hakevat lähinnä suojaa näkyvyydeltä tai haluavat välttää häikäisyä esimerkiksi syödessään tai TV:tä katsoessaan.

Pimentävät vekkikaihtimet eivät laske lainkaan läpi valoa. Tämä on sopiva vaihtoehto heille, jotka hakevat aurinkosuojaa ympäristöissä, joissa halutaan täydellistä pimennystä, kuten esimerkiksi makuuhuoneessa.

Vekkikaihtimet vetonarulla ja ilman 

Vekkikaihtimet eroavat toisistaan myös verhon säädön ja käytön osalta siinä, kuinka kaihtimet lasketaan alas ja vedetään ylös. Saatavana on vekkikaihtimia, joissa on klassinen ratkaisu, vetonaru, jonka avulla vekkikaihtimia vedetään ylös ja alas kuten sälekaihtimia. Nykyaikaisempi ratkaisu narujen välttämiseksi ja verhon tekemiseksi lapsiturvalliseksi on vekkikaihdin, jossa on top down bottom up -toiminto, vekkikaihtimen ala- ja ylälistassa oleva pieni huomaamaton vedin, jonka avulla voit sijoittaa verhon vapaasti mihin kohtaan tahansa ikkunassa. Voit pitää sitä keskellä ikkunaa, vain yläosassa tai vain alaosassa. Tämä tekee siitä ainutlaatuisen aurinkosuojan. Saatavana on myös kolmas malli, jossa myös vältyt vetonarulta, joka riippuu ikkunassa. Narut korvataan vekkikaihtimen alalistassa olevalla kahvalla, jonka avulla verhoa vedetään ylös ja alas, mikä luo tyylikkäämmän vaikutelman. Tällä vekkikaihdinversiolla et kuitenkaan voi asettaa verhoa keskelle ikkunaa, vaan se on aina ikkunan yläosassa.

Kuinka otan mitat oikein vekkikaihtimeen?

Mittaa ikkunasyvennyksen leveys ja vähennä mitasta sitten puoli senttimetriä saadaksesi vähän marginaalia asennukseen. On tärkeää, että mittaat useammasta kuin yhdestä kohtaa, sillä erityisesti vanhemmissa taloissa saattaa ikkunansyvennysmitta vaihdella yli 1 cm riippuen siitä, mittaatko leveyden ikkunan yläosasta vai keskeltä. Jos saat eri leveyksiä, käytä pienintä mittaa. On tärkeää, että mittaat aina teräsmittanauhalla parhaan mahdollisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Pehmeillä mittanauhoilla saattaa olla vaikeaa saada aivan tarkkaa mittaa. Sivustollamme tekstiiligalleria.fi tarjoamme valikoiman vekkikaihtimia standardimitoilla, jotka sopivat useimpiin ikkunoihin.