Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Aurinkosuojat

Tekstiiligalleriasta löydät laajan valikoiman aurinkosuojia kodin kaikkiin huoneisiin. Voit valita aurinkosuojan monessa eri muodossa, värissä ja koossa. Löydä kotiisi parhaiten sopiva aurinkosuoja, kuten rullaverhot, vekkikaihtimet, laskosverhot, sälekaihtimet, lamelliverhot ja pimennysverhot.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
 • Aurinkosuojat 26 tuotteet
Hinta
Väri
 1. Sininen 1 tuote
 2. Harmaa 5 tuotteet
 3. Musta 9 tuotteet
 4. Ruskea 1 tuote
 5. Valkoinen 9 tuotteet
 6. Violetti 1 tuote
Less
View as Ruudukko Luettelo

26 tuotetta

per sivu
 1. Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Musta Pimentävä
  Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Musta
  Debel
  132,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 2. Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Valkoinen Pimentävä
  Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Valkoinen
  Debel
  132,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 3. Pliseeverho Dubai Musta 60x130 cm 100 % pimentävä
 4. Pliseeverho Dubai Valkoinen 60x130 cm 100 % pimentävä
 5. Rullakaihdin Sininen Pimentävä Pimentävä
  Rullakaihdin Sininen Pimentävä
  0,00 €
  Toimitusaika 4-6 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

26 tuotetta

per sivu

Aurinkosuojan hankkimiseksi kotiin on monia hyviä syitä. Auringonsäteiden poissulkeminen antaa paremman kuvanlaadun televisiolle ja suojaa huonekalujasi värien haalistumiselta, eikä sinun ei tarvitse huolehtia naapureiden ja ohikulkijoiden katseista, ja nukut paremmin pimennetyssä makuuhuoneessa.

Erityyppiset aurinkosuojat sopivat erilaisiin tarpeisiin sekä ikkunoihin ja huoneisiin asennusolosuhteista riippuen. Et yleensä tarvitse yhtä vahvaa pimennystä keittiössä kuin makuuhuoneessa. Kaikki aurinkosuojatuotteet jaetaan kolmeen eri pimennysasteeseen: valon suodatus, valon himmennys ja pimennys. Valoa suodattava aurinkosuoja sulkee suorat auringonsäteet, mutta päästää valoa läpi; valoa himmentävät tuotteet heikentävät valonläpäisyä ja näkyvyyttä, mutta eivät pimennä huonetta kokonaan, ja pimentävät aurinkosuojat pimentävät kaiken valon. Pimennyksen maksimoimiseksi sinun on myös asennettava aurinkosuoja oikein, pelkästään pimentävyys ei riitä. Esimerkiksi pimennysverho voi vuotaa valoa sivuilta, jos et osta verhoa, jossa on muutaman senttimetrin marginaali ikkunan molemmin puolin.

Löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva aurinkosuoja. Olemme aina valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun kotiisi.