Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Ostaehdot

1. Yleistä

Tekstiiligalleria ilmoittaa täten, että kun Sinä kuluttajana teet ostoksia internetin kautta, pätevät seuraavat lait: Kuluttajan kauppalaki (1990:932), laki (2005:59) etä- ja kotimyyntisopimuksesta (Etämyyntilaki), henkilötietolaki sekä laki (2002:562 koskien elektronista kauppaa ja muita tietoyhteiskunnan palveluita (verkkokauppalaki).

Textilgallerian.se JOLI AB omistaa ja ylläpitää sivustoa Tekstiiligalleria.fi. Yritys on rekisteröity Ruotsiin organisaationumerolla 556884-4871, ALV-numero SE556884487101. Textilgallerian.se JOLI AB:n toimipaikka Ruotsissa sijaitsee osoitteessa Nybrovägen 16, 394 70 Kalmar.

Nämä "yleiset ehdot" pätevät, kun sinä käyttäjänä ("kuluttaja") tilaat sivulta www.tekstiiligalleria.fi ja siihen liittyviltä sivuilta ("verkkosivusto"). Sopimus on sinun ja Textilgallerian.se JOLI AB:n välinen, organisaationumero 556884-4871 ("Textilgallerian.se JOLI AB").

Voit ottaa yhteyttä verkkokauppaan Tekstiiligalleria.fi sähköpostitse osoitteessa info@tekstiiligalleria.fi.

Yritysasiakkaita koskee kauppalaki sekä verkkokauppaa koskeva laki kysymyksissä, joita ei täsmällisesti määritellä näissä ehdoissa, poikkeuksena kohdat, jotka alempana erityisesti määritellään koskevan kuluttajaa.


2. Tuotteiden esittely

Tekstiiligalleria on tehnyt kaikkensa esittääkseen kaikki värit ja kuvat oikein kotisivullaan. Emme kuitenkaan voi taata, että todellinen tuote on täsmälleen saman värinen ja ulkonäöltään samanlainen kuin se miten olet tuotteen omalta näytöltäsi nähnyt. Tämä johtuu väritoiminnoista sekä Sinun tietokoneesi näytöstä, ja emme voi olla vastuussa Sinun tietokoneen näyttösi värien esittämisestä.


3. Ostaminen ja sopimus

Tuotteiden ostaminen sivustolta Tekstiiligalleria.fi tarkoittaa yleisten ehtojemme hyväksymistä. Verkosta tilaaminen on sitova ostosopimus. Ostosopimus solmitaan, kun Tekstiiligalleria on vahvistanut kuluttajan tilauksen ja kuluttaja on saanut tilausvahvistuksen Tekstiiligallerialta sähköpostitse. Suosittelemme tallentamaan tilausvahvistuksen sen varalta, että olet yhteydessä Tekstiiligallerian asiakaspalveluun koskien tilausta. Tekstiiligalleria pidättää itsellään oikeuden poistaa ostos, jos epäillään petosta. Petosta epäiltäessä tullaan olemaan yhteydessä poliisiin. Kaikki petokset ilmoitetaan poliisille. Tekstiiligalleria tekee sopimuksen vain täysi-ikäisen, yli 18-vuotiaan henkilön kanssa. Pyrimme aina julkaisemaan viimeisimmän ja luottavimman tiedon Tekstiiligallerian verkkokaupassa. Mahdollisten virheellisten tietojen esiintyessä verkossa, esimerkiksi koskien hintoja tai lukumääriä, pidätämme itsellämme oikeuden korjata virheelliset tiedot jälkikäteen. Jos et hyväksy korjausta, Sinulla on aina mahdollisuus perua tilauksesi.

Pienin hyväksytty kangastilaus on 1 metri.


4. Hinnat

Kaikki hintamme ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron. Hintaan eivät sisälly toimituskulut, vaan ne lisätään lisämaksuna tässä myöhemmin ilmoitetun tiedon mukaisesti. Hintoja päivitetään jatkuvasti ja niiden tulisi aina olla sillä hetkellä voimassa olevat hinnat. Pidätämme oikeuden virheelliseen tietoon teknisten tai inhimillisten virheiden osalta.


5. Kangasnäytteet

Kangasnäytteet lähetetään 0,50 eur/kpl maksua vastaan ja niiden koko voi vaihdella riippuen kankaasta. Asiakas voi tilata korkeintaan 10 kappaletta kangasnäytteitä. Yleensä kangasnäytteet lähetetään 1-3 työpäivän sisällä, mutta Designers Guildin, Sandersonin ja Morrisin kangasnäytteet lähetetään noin 7-9 työpäivän kuluessa. Kangasnäytteet toimitetaan suoraan postilaatikkoon.

Ota huomioon, että kangasnäytteissä voi olla sävyeroja ja kangas, jonka lopulta tilaat, ei välttämättä ole samasta värierästä.


6. Rahti

Yli 80 euron tilauksen toimitus on ilmainen*. Alle 80 euron arvoisiin, noutopisteeseen toimitettaviin tilauksiin lisätään 5,90 euron toimituskulut, ja toimitettaessa yli 140 cm pitkiä tuotteita toimituskulut ovat 14,90 euroa kotiinkuljetuksena. Lisäksi voit valita muita toimituspalveluita erillistä maksua vastaan. Yli 200 cm pitkien tuotteiden toimituksen voit valita kahdesta eri toimitustavasta: toimitus toimituspisteeseen (paketti haetaan lähimmästä Schenker-toimituspisteestä) hintaan 14,90 euroa tai kotiinkuljetus 39,90 euroa.

Pidätämme itsellämme mahdollisuuden lähettää tilaukset oletusarvona olevalla toimitustavalla osoitteisiin, jotka ovat toimitusyrityksemme toiminta-alueen ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa asiakaspalvelumme on yhteydessä sähköpostitse löytääkseen ratkaisun tuotteidesi toimitukseen. Tekstiiligalleria pidättää itsellään oikeuden poistaa tilaus, jos sitä ei ole mahdollista toimittaa normaalien toimitusehtojemme mukaisesti, esimerkiksi jos kyseessä on toimitus tiettyihin maihin tai saariin. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja.

*Ei koske verhotankoja/rullaverhoja tai muita yli 140 cm pitkiä tuotteita.


7. Toimitukset

Toimitusaika Suomessa 3-7 työpäivää, mittatilatuilla tuotteilla 7-10 työpäivää. Jos toimitusaika eroaa näistä, se ilmoitetaan tuotetiedoissa. Jos tuote on loppuunmyyty tai toimitusaika on pidempi, asiakkaalle ilmoitetaan siitä sähköpostitse.

Valmis tilaus vahvistetaan asiakkaalle sähköpostitse. Lunastamattomasta paketista veloitetaan 30 EUR. Lunastamattomasta paketista, jossa on mittatilaustuotteita, veloitetaan koko tilauksen arvo. Jos tuote on loppuunmyyty, asiakkaalle ilmoitetaan siitä kahden työpäivän sisällä. Toimituksen myöhästyessä asiakkaalla on oikeus perua ostos maksutta.


8. Kuljetusvaurio

Jos huomaat pakettisi vaurioituneen, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi paikan päällä. Tee reklamaatio suoraan kuljetusyritykselle luovutuspaikassa. Ota sen jälkeen yhteyttä vauriosta osoitteeseemme info@tekstiiligalleria.fi ja kirjoita viestin otsikoksi aiheriville "Kuljetusvaurio" ja tilausnumerosi.


9. Reklamaatio

Kuluttajan kauppalain mukaisesti asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 3 vuoden sisällä sillä edellytyksellä, että tuotteessa oli vika ostohetkellä. Jos tuote on virheellinen, siitä tulee ilmoittaa pikimmiten Tekstiiligallerialle sähköpostitse osoitteeseen info@tekstiiligalleria.fi tai soittamalla numeroon 0480-661 81. Mahdollisessa kiistatapauksessa noudatamme Yleisen kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Asiakkaalle hyvitetään palautuskulut, jos reklamaatio hyväksytään.

Jotta voimme ratkaista reklamaatiosi, pyydämme sinulta seuraavaa:

Ota yhteyttä Tekstiiligallerian asiakaspalveluun osoitteessa info@tekstiiligalleria.fi

Lähetä lyhyt kuvaus vauriosta tai viasta ja miten se on ilmennyt, heti havaittuasi sen

Liitä vian kuvaukseen 2-4 kuvaa. Vika tulee näkyä selvästi, ja sinun on liitettävä mukaan kuva koko tuotteesta sekä kohdasta, jossa vika on

Ilmoita tilausnumero tai liitä mukaan kopio tilausvahvistuksesta

Kun olemme vastaanottaneet sähköpostisi, käsittelemme reklamaatiosi niin pian kuin mahdollista

Kun olet lähettänyt reklamaation meille sähköpostitse, lähetämme sinulle palautuslomakkeen postitse, jotta voit lähettää viallisen tuotteen takaisin meille reklamaation ratkaisua varten. Jos palautat viallisen tuotteen / vialliset tuotteet, Tekstiiligalleria vastaa lähetyskuluista.

Tuotteen tulee aina olla kunnolla pakattu ja sinun säilytettävä kuitti postimaksusta. Olet vastuussa paketista, kunnes Tekstiiligalleria on sen vastaanottanut, joten säilytä itselläsi kuitti, josta ilmenee lähetyskulut sekä lähetystunnus (jos saatavilla).


10.Maksutavat

SveaWebPay Korttimaksu

Kortilla maksaminen tapahtuu verkkomaksamista koskevien, Ruotsissa ja EU:ssa vallitsevien säännösten mukaisesti. Käytämme SveaWebPayn PCI-DSS-sertifioitua korttimaksuratkaisua. Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, Mastercard. Rahat veloitetaan tililtäsi tilauksen yhteydessä. Kaikki maksutapahtumat lähetetään SSL:n (Secure Sockets Layer) kautta erittäin hyvin salattuina. Maksukortin numeroa ei tallenneta. Käytämme uusinta turvallisuusteknologiaa maksukorttimaksuihin verkossa, 3D-Secure – VISAn ja MasterCardin kehittämä standardi, jonka tarkoituksena on turvallisella tavalla tunnistaa kuluttaja verkko-ostoksia tehdessä. 

SveaWebPay Lasku

Laskulla maksaessa teemme yhteistyötä Svea Ekonomi AB:n kanssa. Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse silloin, kun tilauksesi lähetetään Tekstiiligalleriasta. Voidaksesi maksaa laskulla sinun on annettava henkilötunnuksesi tai y-tunnuksesi. Edellytyksenä laskulla maksamiselle on muun muassa se, että olet rekisteröityneenä Suomen väestörekisteriin ja olet yli 18-vuotias. Sinulle ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Textilgallerian.se JOLI AB välittää kaikki laskut Svea Ekonomi AB:lle. Laskujen maksuehto on 14 päivää. Maksun myöhästyessä veloitetaan sopimuksen mukainen sekä lakisääteinen muistutusmaksu. Viivästyskorko on 2 % kuukaudessa. Laskun maksamatta jättäminen johtaa perintään.

SveaWebPay Osamaksu Ostoehdot Osamaksu

Yhteistyömme Svea Ekonomi AB:n kanssa mahdollistaa sen, että voit tehdä tililuottosopimuksen ja siten maksaa ostoksesi osamaksulla. Luoton keston valitset merkitsemällä, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten. Tilaus voidaan aina maksaa kokonaisuudessaan koska tahansa, ennen eräpäivää.

Normaali luottokelpoisuuden arviointi tehdään, kun henkilötiedot on annettu kassalla, jolloin luottotiedot tarkistetaan. Siinä tapauksessa kopio luottotiedoistasi lähetetään sinulle kotiin.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa Svea Ekonomille numeroon 08-51493113 saadaksesi lisätietoja.

Esimerkki todellisesta korosta 1000 euron ostoksessa:

 

Laina-aika 12 kuukautta, 0 % korko, perustamismaksu 19,50 euroa, laskutusmaksu 2,90 euroa: 10,55 %.


11.Säännöt koskien palautusta/peruuttamisoikeutta

Tarjoamme 30 päivän avokaupan kaikille muille tuotteille, paitsi mittatilatuille, tilauksesi vastaanottopäivästä alkaen. Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa Etämyyntiä koskevan lain ehtojen mukaisesti.

Jos olet käsitellyt tuotetta enemmän kuin on tarpeen saadaksesi selville sen ominaisuuksia tai toimintoja, Tekstiiligalleria tulee arvioimaan tuotteen arvon alhaisemmaksi kuin se alun perin oli. Ota huomioon, että tämä koskee myös sitä, jos tuotteen pakkaus on vaurioitunut käsitellessäsi sitä tarpeettoman kovasti tuotteen esille ottamiseksi. (Tuotteen pakkauksella ei tarkoiteta ulointa pakkausta, joka suojelee tuotetta kuljetuksen aikana.)

Palautettaessa tuote 15-30 päivän sisällä tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja alkuperäispakkauksessaan.

Tuote ei saa olla käytetty tai rikkinäinen, ja kaikki sen mukana tulleet tarvikkeet tulee olla sen mukana. Poikkeuksena tästä hyväksytään vain se, jos tuote on muuttunut jonkin toimenpiteen vuoksi, joka on ollut välttämätön tuotteen tutkimiseksi, eikä se ole muuttanut merkittävästi tuotteen kuntoa. Tämäntyyppinen tuotteen tutkiminen tulee tehdä suurinta mahdollista huolellisuutta noudattaen, eikä enempää kuin on tarpeellista.

Vaihdettaessa ja/tai palautettaessa asiakas on vastuussa kuljetuksen aiheuttamista riskeistä ja kuluista.

Vaihtoehtona takaisinmaksulle on uuden tuotteen toimittaminen, joka tapahtuu 30 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen.

Ota huomioon, että toimitus-, käsittely- ja palautuskulujen hyvittäminen ei sisälly.

Peruuttamisoikeus/vaihto-oikeus EI KOSKE mittatilattuja tai metritavarana myytyjä tuotteita.

Osoite palautuksille: Textilgallerian.se JOLI AB, Nybrovägen 16, 394 70 KALMAR, SVERIGE

Jos olet tehnyt ostoksia verkkokaupassa Tekstiiligalleria.fi ja edellä mainitut ehdot eivät täyty, palautustasi ei hyväksytä ja tuote palautetaan Sinulle ja Sinulta veloitetaan toimituskulut. Ota huomioon, että olet itse vastuussa siitä, jos tuote vaurioituu palautuksen aikana, joten varmista, että pakkaat sen hyvin.

 

Mittatilatut tuotteet

Tilattaessa mittatilattuja tuotteita, eli asiakkaan antamien mittojen mukaan tehtyjä tuotteita, tuotteen valmistus tapahtuu aina annettujen mittojen mukaan (sinun asiakkaana tulee siis aina itse vähentää esimerkiksi lattian ja verhon alareunan välinen mitta).

Kun käsittelemme tuotteita ompelimossamme, kangas mitataan ennen ompelua, ompelun jälkeen ja silityksen jälkeen, jotta mitat varmasti täsmäävät asiakkaan antamiin mittoihin.

Kangas on kuitenkin elävää materiaalia, joka voi muuttua lämpötilasta ja ilmankosteudesta johtuen. Tämän vuoksi hyväksymme 0,5 % eron asiakkaan antamien mittojen ja todellisten mittojen välillä.


12.Vaihto-oikeus

 

Tarjoamme 30 päivän avokaupan kaikille muille tuotteille, paitsi mittatilatuille, tilauksesi vastaanottopäivästä alkaen. Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa Etämyyntiä koskevan lain ehtojen mukaisesti.

 

Jos olet käsitellyt tuotetta enemmän kuin on tarpeen saadaksesi selville sen ominaisuuksia tai toimintoja, Tekstiiligalleria tulee arvioimaan tuotteen arvon alhaisemmaksi kuin se alun perin oli. Ota huomioon, että tämä koskee myös sitä, jos tuotteen pakkaus on vaurioitunut käsitellessäsi sitä tarpeettoman kovasti tuotteen esille ottamiseksi. (Tuotteen pakkauksella ei tarkoiteta ulointa pakkausta, joka suojelee tuotetta kuljetuksen aikana.)

Vaihdettaessa tuote 15-30 päivän sisällä tuotteen on oltava käyttämättömänä alkuperäispakkauksessaan, jossa se toimitettiin. Vaihdettaessa tuotetta asiakas on vastuussa kuljetuksen aiheuttamista riskeistä ja kuluista. Ilmoita aina nimesi, osoitteesi ja laskun numero.

Vaihto-oikeus EI KOSKE mittatilattuja tai metritavarana myytyjä tuotteita.

Mittatilatut tuotteet

Tilattaessa mittatilattuja tuotteita, eli asiakkaan antamien mittojen mukaan tehtyjä tuotteita, tuotteen valmistus tapahtuu aina annettujen mittojen mukaan (sinun asiakkaana tulee siis aina itse vähentää esimerkiksi lattian ja verhon alareunan välinen mitta).

Kun käsittelemme tuotteita ompelimossamme, kangas mitataan ennen ompelua, ompelun jälkeen ja silityksen jälkeen, jotta mitat varmasti täsmäävät asiakkaan antamiin mittoihin.

Kangas on kuitenkin elävää materiaalia, joka voi muuttua lämpötilasta ja ilmankosteudesta johtuen. Tämän vuoksi hyväksymme 0,5 % eron asiakkaan antamien mittojen ja todellisten mittojen välillä.

13. Takuu

Meillä on voimassa 2 vuoden takuu. Takuu on voimassa, jos tuote rikkoutuu normaalissa käytössä. Lasku tai kuitti toimivat todisteena takuusta.


14. Henkilötietojen antaminen

Me Tekstiiligalleriassa suojelemme yksityisyyttäsi ja pyrimme aina ylläpitämään erittäin korkeaa tietoturvan tasoa. Jotta voit tuntea olosi turvalliseksi sen suhteen, miten käsittelemme henkilötietojasi, olemme siksi luoneet tietosuojakäytännön, joka osoittaa millä tavoin varmistamme henkilötietojesi käsittelyn voimassa olevien lakien mukaisesti. 


15. Mitä henkilötiedoilla tarkoitetaan

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa fyysinen henkilö. Käsite ei pidä sisällään tietoja, jotka on muutettu anonyymeiksi, jotta niitä ei voida yhdistää fyysiseen henkilöön tai niiden avulla tunnistaa fyysinen henkilö.


16.Roskapostin vastainen käytäntö

Textilgallerian.se JOLI AB ei osallistu niin sanotun roskapostin lähettämiseen. Meidän asiakkaanamme voitte saada sähköpostia koskien tilaustanne, maksamista tai muuta viestintää, jonka Te olette aloittaneet, sekä saada tietoa, uutiskirjeen tai asiakassuhteeseen liittyviä tarjouksiamme. Sähköposteja ei tule kolmansilta osapuolilta tai koskien tuotteita tai palveluita, jotka eivät liity suoraan toimintaamme. Asiakas voi perua automaattisesti lähetetyt sähköpostit sähköpostiviestin sisältämän linkin kautta. Se onnistuu ilman, että asiakasta vaaditaan kirjautumaan tai tekemään vastaavia toimenpiteitä. Sinulla asiakkaana on aina oikeus pyytää ote rekisteröidyistä henkilötiedostasi, muutoksia henkilötietoihisi tai henkilötietojen poistamista.


17. Evästekäytäntö

Tämä sivu käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän verkkosivuston käyttöä hyväksyt Evästekäytäntömme mukaisen evästeiden käytön.


18. Force Majeure

Textilgallerian.se JOLI AB on vapautettu seuraamuksista tässä sopimuksessa määriteltyjen tiettyjen velvollisuuksien täyttämisen laiminlyöntiä koskien, mikäli laiminlyöntien syy on myöhempänä määritellyt vapauttavat olosuhteet, jotka vaikeuttavat, estävät tai viivästyttävät velvollisuuksien täyttämistä.

Vapauttavina olosuhteina voidaan pitää muun muassa viranomaisten toimenpiteitä tai laiminlyöntiä, uutta tai muutettua lainsäädäntöä, ristiriitaa työmarkkinoilla, sulkua, lakkoa, tulipaloa tai tulvaa, vahingontekoa tai suuremman luokan tapaturmaa. Force majeure -olosuhteisiin kuuluu myös viranomaisten päätös, joka vaikuttaa markkinoihin tai tuotteisiin negatiivisesti, kuten esimerkiksi rajoitukset, varoitukset, myyntikielto jne.


19. Valitus

Jos haluat reklamoida ostoksestasi, laitathan sähköpostia osoitteeseen info@tekstiiligalleria.fi. Jos emme löydä sopivaa ratkaisua, voit ehtojen täyttyessä tehdä valituksen Yleiselle kuluttajavalituslautakunnalle (ARN)(https://www.arn.se/). Voit myös käyttää EU-komission eurooppalaista verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (EU ODR) (http://ec.europa.eu/odr) valituksesi tekemiseen. Tämän vaihtoehdon käyttäminen voi olla ajankohtaista, mikäli asut muussa EU-maassa. Kun lähetät valituksen, ilmoita sähköpostiosoitteemme info@tekstiiligalleria.fi.