Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Lasten Verhot

Tekstiiligalleria.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman lastenhuoneen verhoja. Meillä on lasten verhoja monissa eri tyyleissä ja malleissa. Valitse suosituista Disney-aiheista, sarjakuvahahmoista ja leikkisistä graafisista kuvioista. Elsa ja Anna Frozenista, Superman, Pieni merenneito, Hannu ja Kerttu, Asterix ja Obelix, Kätyrit – kyllä, kaikki ne ovat täällä! 

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
 1. Sininen 32 tuotteet
 2. Beige 13 tuotteet
 3. Harmaa 9 tuotteet
 4. Keltainen 5 tuotteet
 5. Läpinäkyvä 20 tuotteet
 6. Multi 39 tuotteet
 7. Musta 4 tuotteet
 8. Oranssi 14 tuotteet
 9. Pinkki 6 tuotteet
 10. Punainen 4 tuotteet
 11. Vihreä 29 tuotteet
 12. Violetti 4 tuotteet
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-31 / 95

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-31 / 95

Sivu

Kuinka tilaan räätälöidyn verhon?

Käytä "verhotyyppi" -suodatintoimintoa valitaksesi helposti etsimäsi verhotyyppi. Teemme mittatilauksena erityyppisiä verhoja, kuten laskosverhot, verhokapat, sivuverhot, rengasverhot ja paneeliverhot. Kun löydät verhon, jonka haluat, täytä vain valmiit mitat ja ompelemme verhon ompelimossamme. Tilaus lähetetään 10 työpäivän sisällä! Voit tilata kangasnäytteitä ennen tilauksen tekemistä ja valita sitten haluamasi kankaan. Värit ja tekstuurit voidaan havaita kuvassa ja todellisuudessa eri tavalla, joten on aina turvallisempaa, kun asiakas voi tilata kangasnäytteitä ja varmistaa, että matkapuhelimen tai tietokoneen näytöltä saamasi käsitys vastaa todellisuutta.

Lasten verhot – mitkä mitat minun on täytettävä?

Jos et ole varma siitä, mitkä koot täyttää saadaksesi räätälöidyt verhot, anna aina valmiin verhon mitta. Jos sinulla on kotona verho, jonka pituus ja leveys ovat täydelliset, käytä kyseisen verhon mittoja. Jos sinulla ei ole verhoa verrattavaksi, kunkin verhotyypin alla on selkeä kuvaus, jossa kerrotaan, kuinka mitata oikeiden mittojen saamiseksi, koska ne vaihtelevat valitsemasi verhotyypin mukaan.

Pimennysverhot lapsille

Meillä on myös monia pimennysverhoja, joissa on lapsille sopivia kuvioita. Käytä suodatintoimintoa "toiminto" ja napsauta "pimennys" hakeaksesi kaikki pimennysverhot lastenhuoneeseen. Yksi vinkkimme on valita jokin muu ripustus kuin renkaat, mikäli valon määrän minimoiminen on tärkeää, koska rengasripustus päästää valoa ikkunasta.

Onko sinulla muita kysymyksiä tai pohdinnan aiheita verhovalintaasi liittyen? Haluatko erityisen leveän verhokapan tai etsitkö muita erityisratkaisuja? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme – he auttavat mielellään, jotta tuntisit olosi tyytyväiseksi ja turvalliseksi ostoksesi suhteen.