Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Keittiöverhot

Keittiöverhot ovat sisustuselementti, jonka avulla voi helposti parantaa kodin viihtyisyyttä ja keittiön kokonaisvaikutelmaa. Voit valita sekä yksivärisiä että kuviollisia keittiöverhoja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä sekä eri materiaaleja ja verhomalleja. Meiltä löydät keittiöverhot niin pellavasta, puuvillasta kuin polyesteristäkin.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta

Kun valitset verhoja keittiöön, on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Keittiöverhot altistuvat ruoantuoksuille, kastikeroiskeille ja muulle lialle, joten niiden on oltava kestävät ja helppohoitoiset. Tämän vuoksi on hyvä lähteä siitä, että keittiöverhot ovat konepestävät. Nämä tiedot löytyvät verhojen tuotekuvauksesta. Etuna voi myös olla se, että verho on helppo ottaa alas ja ripustaa uudelleen. Esimerkiksi verhokapat ja rengasverhot ovat tällaisia keittiöverhoja. Monet pitävät keittiössä verhoja, jotka voi vetää ikkunan eteen himmentääkseen voimakasta auringonvaloa ja suojatakseen siten herkkiä kukkia tai hedelmiä keittiön työtasolla. Näin ollen laskosverhot, sivuverhot ja rengasverhot ovat hyviä vaihtoehtoja keittiöverhoiksi.

Koska eri keittiöissä on erilaiset lähtökohdat verhomallin valitsemiselle, tarjoamme laajan valikoiman erilaisia keittiöverhoja, kuten sivu- ja rengasverhoja, paneeliverhoja, verhokappoja ja laskosverhoja. Toisissa keittiöissä on ikkunat vain keittiön tiskipöydän ja ruokapöydän yläpuolella, kun taas toisissa avokeittiöissä on suuret ikkunat, ja verhoilla on tilaa laskeutua vapaasti lattiaan asti. 

Valitsit keittiöverhoksi sitten minkä verhomallin tahansa, on hyvä välttää materiaaleja, jotka ovat herkkiä kosteudelle ja lialle. Tällaisia ovat esimerkiksi sametti ja pimennysverhot. Löydä sopivat keittiöverhot laajasta valikoimastamme ja osta netistä jo tänään.