Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Verhokisko Katto

 

Verhokiskot ovat suuri trendi ja sopivat kaikenlaisiin koteihin. Katosta roikkuvat verhot luovat huoneeseen tilan tuntua ja luovat ainutlaatuista ilmettä kotiin. Tekstiiligalleriasta löydät verhokiskoja monessa eri koossa ja mallissa. Jos tarvitset erityismittaisen verhokiskon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua. Kiskojen värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.

 

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
  1. Musta 1 tuote
  2. Valkoinen 9 tuotteet

Kattoon asennettavissa verhokiskoissa on monia etuja. Ne tarjoavat mahdollisuuden seinästä seinään kulkeviin kiskoihin, ja ovat kätevämpi vaihtoehto sinulle joka vedät verhoja usein edestakaisin. Lisäksi kattokiskot ovat tyylikkäämpi ja modernimpi vaihtoehto koristeellisille verhotangoille.

 

Valikoimamme Elite-verhokisko on myydyin kattokiskomme sen tyylikkään designin sekä kannatuskykynsä vuoksi. Elite-verhokisko kannattelee sekä kevyempiä että raskaimpia verhoripustuksia. Valikoimassamme on myös Flexi-kattokisko, joka on todella suosittu sen siron ja hillityn muotoilunsa vuoksi. Flexi-kattokisko soveltuu kevyempiin verhoripustuksiin ja on saatavana sekä mustana että valkoisena.

 

Voit helposti yhdistää useita kattokiskoja ostamalla liitososia. Liitososa ruuvataan kiskon takapuolelle, ja lopputulos näyttää yhtenäiseltä. Suuriin ikkunoihin, tai kun haluat kattokiskon, joka kulkee koko seinän leveydeltä, on tämä täydellinen ratkaisu verhokiskojen asentamisen helpottamiseksi.

 

Voit valita useita eri tyyppisiä verhoripustuksia kattokiskoihin, sekä kiskon alle että sen eteen. Kattoon kiinnitettävä verhokisko soveltuu täydellisesti klassisiin sivuverhoihin sormikoukuilla ja rypytysnauhakoukuilla tai laskosnauhaverhoihin, joita kutsutaan myös nimellä lounge-verhot.

 

Jos haluat saada verhokiskon katkaistuksi tiettyyn mittaan, voit yksinkertaisesti sahata kiskon poikki tavallisella rautasahalla haluttuun pituuteen. Tarjoamme myös katkaisupalvelua, jos haluat saada kattokiskot valmiiksi haluamasi mittaisiksi, ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua asiassa.