Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Yksiväriset Laskosverhot

Tekstiiligalleriasta löydät laajan valikoiman yksivärisiä laskosverhoja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Designers Guild, Svanefors, Kinnamark ja Borås Cotton. Valitse yksiväriset laskosverhot monista eri väreistä ja materiaaleista.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta

Laskosverho on täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja kauneutta, sillä se tuo sisustukseen paitsi esteettistä ilmettä, myös käytännöllisiä ominaisuuksia. Yksivärisillä laskosverhoilla voit yksinkertaisesti verhoa laskemalla tai nostamalla säädellä ulkoa tulevan valon määrää ja läpinäkyvyyttä. Valikoimassamme on yksivärisiä laskosverhoja sekä ohuista, paksuista ja pimentävistä kankaista.

Yksivärisissä laskosverhoissa on paljon etuja. Huolimatta neutraalista värisävystä luovat ne todella hienon kokonaisilmeen huoneeseen, ja huone tuntuu kodikkaalta ja viihtyisältä. Yksivärisiä laskosverhoja on myös helpompi yhdistää muuhun sisustukseen, eivätkä ne rajoita muita sisustusvalintojasi samalla tavalla kuin kuvioidut verhot.

Toisinaan haluaa tuoda jotain uutta ilmettä sisustukseen ja yksiväriset laskosverhot ovat tähän erinomainen valinta.

 

Kaikki yksiväriset laskosverhomme räätälöidään haluamasi mittojen mukaan omassa ompelimossamme Kalmarissa. Se, että ompelimomme sijaitsee Kalmarissa, mahdollistaa korkean standardin ylläpitämisen ompelussa ja käyttämissämme tarvikkeissa.