Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Rullaverhot

Meillä on huolella valikoitu valikoima rullaverhoja toimittajilta, joiden tuotteet ja tarvikkeet ovat erittäin laadukkaita. Meiltä on saatavana rullaverhoja monissa eri väreissä ja kuvioissa sekä eri toiminnoilla, jotta voisit löytää rullaverhon, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Tarjoamme myös räätälöityjä rullaverhoja, joissa valitset itse leveyden!

 

Lue lisää...

Yleisimmät kysymykset

 • Pimentääkö valkoinen rullaverhokangas yhtä hyvin kuin musta rullaverhokangas?
 • Voinko tilata rullaverhot erikoismittaisina?
Rajaa
Filter By
Kategoria
 • Rullaverhot 30 tuotteet
Hinta
Väri
 1. Sininen 1 tuote
 2. Beige 1 tuote
 3. Harmaa 7 tuotteet
 4. Musta 10 tuotteet
 5. Ruskea 1 tuote
 6. Valkoinen 11 tuotteet
 7. Violetti 1 tuote
Less
View as Ruudukko Luettelo

30 tuotetta

per sivu
 1. Organic hiekka rullakaihdin Valoa himmentävä
  Organic hiekka rullakaihdin
  0,00 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 2. Circle valkoinen rullakaihdin Valoa himmentävä
 3. Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Musta Pimentävä
  Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Musta
  Debel
  132,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 4. Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Valkoinen Pimentävä
  Pimentävä Rullaverho Kattoikkuna Valkoinen
  Debel
  132,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 5. Rullakaihdin Bella valkoinen 80x165 cm Valoa suodattava
  Rullakaihdin Bella valkoinen 80x165 cm
  Kirsch
  46,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 6. Rullakaihdin Fanny vaaleanharmaa Valoa himmentävä
 7. Rullakaihdin musta pimentävä Pimentävä
  Rullakaihdin musta pimentävä
  0,00 €
  Toimitusaika 3-5 arkipäivää
 8. Rullakaihdin Sininen Pimentävä Pimentävä
  Rullakaihdin Sininen Pimentävä
  0,00 €
  Toimitusaika 4-6 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

30 tuotetta

per sivu

Mitä ongelmia haluan ratkaista rullaverhoni avulla? 
Mieti ensin, minkä toiminnon haluat rullaverhosi täyttävän: tuleeko sen pimentää, suojata näkyvyydeltä, pitää huone viileänä?

Pimentävät rullaverhot
Jos haluat voida estää täysin valon pääsyn huoneeseen, sinun tulee valita rullaverhot, joissa on pimentävä kudonta ja asentaa ne mieluiten ikkunasyvennyksen ulkopuolelle. Näin vähennät riskiä, että valo pääsee sisään rullaverhon sivuilta. Pimentävät rullaverhot ovat tavallisimpia makuuhuoneissa tai muissa huoneissa, jotka halutaan voida pimentää täysin.

Valoa suodattava rullaverhot 
Haluatko saada sisään päivänvaloa, mutta välttyä auringonvalon häikäisyltä? Silloin valoa suodattava rullaverho screenkankaalla on sinulle sopiva vaihtoehto. Nämä rullaverhot suodattavat ja ehkäisevät auringon suorat säteet, joten vältyt häikäisyltä, mutta säilytät valonläpäisyn. Valoa suodattavia rullaverhoja käytetään usein yleisissä tiloissa, kuten ruokailuhuoneessa, parvekkeella ja keittiössä.

Valoa himmentävät rullaverhot ovat pimentävien ja valoa suodattavien rullaverhojen välimuoto ja ne sopivat erinomaisesti huoneeseen, jossa halutaan saada pois suora näkyvyys, mutta halutaan säilyttää tietty valonläpäisy.

Jotta sinun olisi helppo valita oikea rullaverho, olemme luokitelleet jokaisen rullaverhon johonkin näistä vaihtoehdoista: pimentävät, valoa himmentävät ja valoa suodattavat. Voit helposti suodattaa esiin hakemasi käyttäen “toiminto”-suodatinta.

Mittojen mukaan valmistettavat rullaverhot

Tekstiiligalleriassa voit tilata rullaverhot mittatilauksena tarkalleen haluamallasi leveydellä. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto, jos ikkunasi leveys poikkeaa standardimitoista ja haluat asentaa rullaverhon ikkunasyvennykseen saadaksesi persoonallisen tunteen. Räätälöityjen rullaverhojen leveys sisältää aina kiinnikkeet, joten ota huomioon, että kangas on noin 4 cm kapeampi kuin antamasi mitta.

On hyvä tietää, että rullaverhojemme standardipituus on 165 cm. Jos tarvitset rullaverhot korkeampiin ikkunoihin tai terassinoveen, saatavana on myös erityisen pitkiä malleja, joiden pituus on 220 cm. Hae Rullaverho Valkoinen Pimentävä Erityisen Korkea päästäksesi tutustumaan erityisen korkeisiin rullaverhoihimme. 

Lasten rullaverhot
Tekstiiligalleriassa on myös monia rullaverhoja lastenhuoneeseen, iloisenvärisistä yksivärisistä rullaverhoista kuviollisiin rullaverhoihin, joissa on lapsille sopivia aiheita. Jännittävät lasten rullaverhot voidaan asentaa sekä kattoon että seinään samalla, kun voit lisäksi valita joko oikean- tai vasemmanpuoleisen naruvedon. Mieti, miltä puolelta mieluummin luonnollisella tavalla vedät rullaverhoasi ylös ja alas, ennen kuin asennat sen. Tiellä voi olla myös kirjahylly tai jotakin muuta, joka hankaloittaa rullaverhon vetämistä toiselta puolelta.

Kuinka mittaan ikkunan valitakseni oikeat mitat rullaverhoon?
Rullaverhoja on saatavana monissa eri leveyksissä ja pituuksissa, ja jos et löydä hakemaasi leveyttä, voit helposti tilata meiltä rullaverhon omien mittojesi mukaan, jolloin leikkaamme sen haluamaasi mittaan! Ota huomioon, että kankaan leveys on 4 cm pienempi kuin rullaverhon kokonaisleveys, sillä kokonaisleveys sisältää aina kiinnikkeet.
Ennen kuin päätät, mitkä mitat haluat saada rullaverhoosi, mieti, kuinka haluat asentaa sen. Jos valonläpäisy halutaan minimoida maksimaalisesti, suosittelemme, että asennat rullaverhon ikkunasyvennyksen ulkopuolelle niin, että kangas voi peittää koko ikkunan. Jos sen sijaan pyrit saamaan persoonallisemman tunteen, voit asentaa rullaverhon ikkunasyvennykseen, mutta ota huomioon, että silloin kankaan molemmille puolille jää pieni rako, jotta kiinnikkeille jää tilaa.

Asenna rullaverho ikkunan yläpuolelle
Jos päätät asentaa rullaverhon ikkunasyvennyksen ulkopuolelle, ikkunan yläpuolelle, tarvitset muutaman senttimetrin marginaalin ikkunan molemmille puolille, jotta yhtään valoa ei pääse tunkeutumaan sivuista. Esimerkki: Sinulla on ikkuna, joka on 120 cm leveä ja valitset rullaverhon, joka on 130 cm. Se merkitsee, että ilman kiinnikkeitä rullaverhon kangas on 126 cm leveä ja se ulottuu näin ollen noin 3 cm ikkunan molempien sivujen ulkopuolelle, mikä on sopivasti huoneen täydelliseen pimentämiseen.

Asenna rullaverho ikkunasyvennykseen
Jos haluat sijoittaa rullaverhon ikkunasyvennykseen, mittaa ikkunasyvennyksen leveys ja sitten vähennä mitasta noin puoli senttimetriä saadaksesi vähän liikkumavaraa asennukseen. On tärkeää, että mittaat useammasta kuin yhdestä kohtaa, sillä erityisesti vanhemmissa taloissa ikkunasyvennyksen mitta voi vaihdella yli 1 cm riippuen siitä, mittaatko leveyden ikkunan yläosasta vai keskeltä. Suosittelemme yleensä, että mittaat kolmesta kohtaa: ikkuna ylimmästä kohdasta, keskeltä ja alimmasta kohdasta. Jos saat eri leveyksiä, käytä pienintä mittaa. On tärkeää, että mittaat aina teräsmittanauhalla parhaan mahdollisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Pehmeillä mittanauhoilla saattaa olla vaikeaa saada aivan tarkkaa mittaa.

Esimerkki: Ikkunasyvennyksesi on 124,7 cm leveä. Tilaa rullaverho, joka on 124 cm leveä, jolloin sinulla on noin puoli senttimetriä liikkumavaraa rullaverhoa asentaessasi. Tässä sinun ei tarvitse vähentää mitasta ollenkaan kiinnikkeitä varten, sillä niillekin täytyy olla tilaa syvennyksessä.

Onko sinulla kysymyksiä, jotka liittyvät rullaverhosi valitsemiseen? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. He auttavat mielellään sinua, jos sinulla on kysyttävää!