Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Sileä Verhokappa

Tekstiiligalleriasta löydät sileitä verhokappoja monina eri väri- ja kuviovaihtoehtoina ja eri materiaaleista valmistettuina. Sileät verhokapat ovat tyylikäs ja yksinkertainen ratkaisu, joka sopii erinomaisesti ikkunoihin, joissa sivuverhot eivät voi laskeutua vapaasti, kuten keittiön työpöytien yläpuolelle.

 

Lue lisää...

Yleisimmät kysymykset

  • Ompeletteko verhot mittatilauksena?
  • Voinko tilata kotiin kangasnäytteitä ennen kuin teen päätökseni?
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta

Valitse klassinen sileä verhokappa joko pellavasta, puuvillasta tai polyesteristä valmistettuna, yksivärisenä tai kuviollisena. Meillä on sileitä kappoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Marimekko, Almedahls, Arvidssons Textil ja Kinnamark, ja eri suunnittelijoilta, kuten Stig Lindberg, Astrid Sampe ja Josef Frank.

Voit tilata sileät kappasi haluamasi mittaisina. Suosittelemme yleensä 40-50 cm korkeutta tyylikkäimmän mahdollisen tuloksen saamiseksi. Huomaa, että maksimileveys ilman saumaa on useimmiten noin 140 cm, riippuen siitä, minkä kankaan valitset. Tilaa kotiin kangasnäytteitä niistä sileistä verhokapoista, joista olet kiinnostunut, jotta voisit helpommin valita sen verhokapan, joka on paras vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Ompelemme kaikki verhokappamme omassa ompeluateljeessamme Kalmarissa. Oman Kalmarissa sijaitsevan ompeluateljeemme ansiosta voimme ylläpitää ompelutyön ja tarvikkeiden korkeaa laatua.