Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Lamelliverhot

Valikoimastamme löydät lamelliverhoja useissa eri väreissä ja malleissa! Valitse valmis lamelliverhosetti, joka sisältää kiskon, lamellit, vetonarun, helmiketjun, helat, tapit ja ruuvit. Täydellisten lamellisettien lisäksi valikoimassamme on ”Mix and Match”-sarja, josta voit valita haluamasi yhdistelmän kiskoja ja lamelleja. Valitse useista eri väreistä, aina klassisesta valkoisesta syvänvihreisiin ja violetteihin vaihtoehtoihin. Huomioi, että 1 lamellipakkaus riittää 50 cm:iin kiskoa, joten jos valitset 100 cm pitkän kiskon, tarvitset 2 lamellipakkausta koko kiskon kattamiseen.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
 1. Harmaa 2 tuotteet
 2. Musta 3 tuotteet
 3. Valkoinen 6 tuotteet
 4. Violetti 1 tuote
Less
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
 1. -25%
  Lamellit Mix & Match Harmaa
  Lamellit Mix & Match Harmaa
  Kirsch
  Tarjoushinta 11,93 € Normaali hinta 15,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
 2. Lamellit Mix & Match Vaaleanvioletti
  Lamellit Mix & Match Vaaleanvioletti
  Kirsch
  15,90 €
  Toimitusaika 5-7 arkipäivää
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu

Lamelliverhojen edut

Lamellit ovat täydellinen valinta sinulle, joka haluat säätää valon määrää nopeasti ja helposti päivittäin. Lamelliverhoista on tullut yhä suositumpia niiden modernin ja minimalistisen ilmeensä vuoksi ja lamelliverhoja käytetään pääasiassa suuremmissa ikkunoissa. Voit säätää lamelliverhojen valon sisäänpääsyä helposti pellavanarun avulla. Ne ovat käytännöllinen vaihtoehto tiloihin, joissa ulkoa tulevan valon määrää halutaan säätää usein.

Lamelliverhon asennus

Yksinkertaisin tapa on asentaa ensin lamellikisko, joka voidaan asentaa sekä kattoon että seinälle. Tämän jälkeen leikkaa lamellit haluttuun pituuteen, leikkaa aina lamellien yläreunasta. Jotta tiedät mistä kohtaa leikata, mittaa pituus kiskosta lattiaan ja vähennä mitasta noin kolme senttimetriä, jotta lamellit voivat riippua vapaasti. Tämän jälkeen taita lamellia sen takapuolelle 1 senttimetrin verran ja kiinnitä lamelliripustimeen. Toista prosessi jokaisen lamellin kohdalla ja kiinnitä tämän jälkeen jokainen lamelliripustin kiskon uraan. Varmista, että ura on suorassa, muuten lamelleja ei voida napsauttaa ylös avoimessa asennossa, ja tällöin lamellien kääntämisessä ilmenee ongelmia.