Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Pimennys

 

Tekstiiligalleriasta löydät laadukkaan, huolella valikoidun valikoiman pimennystuotteita kotiin. Valikoimassamme on pimennystuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Valitse omasi rullaverhoista, laskosverhoista, sälekaihtimista, vekkikaihtimista, lamelliverhoista tai pimentävistä sivuverhoista.

 

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta

Pimennysverhoissa on monia etuja. Ne voivat muun muassa auttaa nukkumaan paremmin, parantaa TV-ruudun näkymää, minimoida auringon haalistavaa vaikutusta huonekaluissa sekä vähentää näkyvyyttä ja lämpöä lämpiminä kesäkuukausina. Valikoimastamme löydät monia erityyppisiä pimennystuotteita erilaisiin tarkoituksiin, huoneisiin ja ratkaisuihin. Keittiössä on usein tarvetta himmentää valoa, jotta valo ei esimerkiksi häikäisisi ruokapöydässä, kun taas makuuhuoneeseen halutaan maksimaalinen pimennys. Jos haluat kotiisi lisää viihtyisää tunnelmaa, voit valita pimennystuotteen, jossa on tekstiilimäisempi tunne, kuten pimennysverhot ja laskosverhot. Jos pidät puolestaan enemmän modernista ja pelkistetystä tunnusta, lamelliverhot tai vekkikaihtimet voivat olla parempi vaihtoehto. Valikoimassamme on jokaisen makuun ja tyyliin sopivia pimennystuotteita.

 

Pimennystuotteemme voidaan jakaa kolmeen eri kategoriaan niiden pimentävyyden perusteella: valoa suodattavat, valoa himmentävät ja pimentävät. Valoa suodattavat tuotteet sulkevat suorat auringonsäteet ulkopuolelle, mikä ehkäisee häikäisyä. Valoa himmentävät tuotteet himmentävät valoa, mutta eivät pimennä täysin. Tämä soveltuu ikkunoihin, joihin et halua näkyvyyttä, mutta haluat kuitenkin, että valo pääsee osittain sisään. Pimentävissä tuotteissa on kudosta, joka ei päästä ollenkaan valoa läpi. Vaikka kudos on pimentävä, tulee silti ottaa huomioon ripustustapa, jotta valo ei pääse "pilkistämään" sisään. Esimerkiksi pimentävä rullaverho voi päästää valoa sisään verhon sivuista, jos rullaverho ei peitä ikkunaa reunasta reunaan.