Arkisin 09-16 (UTC+1) Suljettu lounastauon ajaksi 12-13 (UTC+1) asiakaspalvelu@tekstiiligalleria.fi

Pussilakanat

Tekstiiligalleriasta löydät pussilakanat useita eri väreissä, malleissa ja koossa tuotemerkeiltä, kuten Gripsholm, Himla, Newport Collection, Lovely Linen ja Mimou! Tarjoamme monia erilaisia materiaaleja ja ominaisuuksia. Jos valinta tuntuu vaikealta, voit lukea alla olevan lyhyen laatuoppaamme.

 

Lue lisää...
Rajaa
Filter By
Kategoria
Hinta
Väri
  1. Sininen 1 tuote
  2. Beige 5 tuotteet
  3. Harmaa 1 tuote
  4. Multi 1 tuote
  5. Musta 3 tuotteet
  6. Pinkki 3 tuotteet
  7. Punainen 1 tuote
  8. Turkoosi 1 tuote
  9. Valkoinen 5 tuotteet
  10. Vihreä 1 tuote

Puuvillaiset pussilakanat
Puuvilla on suosituin vuodevaatteiden materiaali. Pidä mielessä, että puuvilloilla voi olla erittäin suuria eroja. Puuvillan laatua määrittelevät tekijät ovat puuvillakuidun pituus, kudontatekniikka ja langan tiheys. Ylellisemmän tunteen saamiseksi haluat pussilakanan, jossa on pitkät kuidut ja jonka langan tiheys on mitattu yksikössä TC. Tässä on kuvaus kolmesta yleisimmästä puuvillatyypistä:

- Kammattu puuvilla Kammatun puuvillan kuidut kammataan ennen kehräämistä ja tämä tehdään lyhyempien puuvillakuitujen poistamiseksi siten, että pitkät, kulutusta kestävät kuidut ovat ainoat jäljelle jäävät. Tässä prosessissa 30 % puuvillasta katoaa, mikä tekee prosessista kalliimman. Kammatusta puuvillasta olevat vuodevaatteet ovat siksi kalliimpia, mutta täysin hintansa arvoisia.

- Egyptiläinen puuvilla/em>, eksklusiivisin puuvilla, joka on korkealaatuista pitkien puuvillakuitujen ansiosta, joista voidaan kehrätä ohuempia ja vahvempia lankoja.  

- Perkaali-pussilakana on valmistettu erittäin ohuista ja hienoista langoista, jotka on kudottu korkealla langantiheydellä, joka on vähintään 200 TC. Tämä tekee puuvillasta kestävän ja erittäin pehmeän ja sileän ihoa vasten. Puuvillaperkaali on helppohoitoinen laatu, joka tuntuu mukavalta ja viileältä nukkuessa.

Pussilakana pellavasta
Pellavapussilakana on ajaton ja selviytyy muodin jatkuvista muutoksista. Pellava on upea materiaali ja sopii erinomaisesti vuodevaatteisiin. Materiaali imee kosteuden ja tuntuu mukavalta ja viileältä poistaen keholta lämpöä. Pellavalla on kyky muuttua kauniimmaksi ja paremmaksi, mitä enemmän sitä käytetään. Pellavalla on myös muita etuja, ja pellavan tuotanto on ympäristöystävällisempää kuin esimerkiksi puuvillan. Pellavapussilakanaa ei tarvitse pestä niin usein, koska se on luonnollisesti likaa hylkivä materiaali. Lisäksi sileät kuidut tarkoittavat, että sinun ei tarvitse pestä vuodevaatteita niin kovassa pesussa. Ainoa haittapuoli liinavaatteissa on, että ne rypistyvät ja vaativat mankelointia tai silitystä sileämmän pinnan saavuttamiseksi. Emme suosittele kuivaamaan pellavapussilakanoita kuivausrummussa ainakaan liiallisella linkouksella, sillä se saa kankaan rypistymään helpommin. Ripusta pussilakana sen sijaan kuivumaan vettä valuvana. 

Satiinipussilakana
Satiinipussilakana on täydellinen niille, jotka rakastavat vuodevaatteita kiiltävällä ja pehmeällä tunteella. Satiini ei ole materiaalin nimi, vaan kudontatekniikka, joka tarjoaa tiheän kudoksen, jossa on sileä ja kiiltävä pinta. Satiinia on saatavana puuvillaisena ja silkkisenä. Jos ostat heikkolaatuista satiinia, se on nyppyyntyy helposti, ja siksi me Tekstiiligalleriassa olemme valinneet korkealaatuista satiinia, jonka kanssa sinun ei tarvitse huolehtia tästä ongelmasta. Satiinin kiillon säilyttämiseksi suosittelemme, että vältät pussilakanan rumpukuivaamista pesun jälkeen, ja että mankeloit tai silität lakanan kuitujen puristamiseksi takaisin yhteen. Kuivausrummun käyttö satiinipussilakanan kuivaamiseen lisää kankaan nyppyyntymisen riskiä.